Blej Backlinks

Shqip

Blej Pa pagesë Backlinks Tools

search icon

Backlink i referohet lidhjeve lidhëse të krijuara duke përdorur URL, tekst dhe elementë vizualë në përmbajtjen e faqes për të drejtuar trafikun në një faqe interneti të ndryshme nga një faqe interneti. Në marketingun dixhital, lidhjet e pasme, të referuara gjithashtu si lidhje të jashtme, lidhje të jashtme ose lidhje të pasme, tregojnë se faqja e synuar ofron një burim gjithëpërfshirës për faqen në fjalë për vizitorët dhe motorët e kërkimit të faqes së internetit në të cilën përdoret.